måndag 8 juni 2009

Ha! Nu har jag snurrat till det och lagt till foton i fel ordning. Nå, ingen större fara. Ni får först se en detalj av en scrapsida jag gjorde för några veckor sedan när Sophia bjöd mig med på en scrapträff på hennes barns dagis ( som tur var på kvällen!). Det var så trevligt!
Motivet är lillebror, bara åtta månader gammal. Han har just fått en mjölkslurk och är sååå lycklig! Notera att det finns två bröstvårtor på bilden, en är på fotot, den andra i papper! Helt oväntat blev det en linje mellan J:ets prick, bröstvårtan, lillens näsa och "pappersbröstet".... ( ursäkta att jag använder ordet bröst- jag tycker att "tutte" är så vulgärt, en egenhet hos mig!)
Här ser ni hela sidan. Jag hade tur att hitta ett prickigt papper som hade samma färg som min blus, men inte kommer jag på tillverkarens namn... Jag gillar att skära ut detaljer från papperet och låta dem överlappa fotografiet.

Här är en annan liten extra pysselgrej jag gjorde på Scrapgalens träff i maj. Jag gillar Catherine Moores stämplar, Character Constructions- The Queen of Tarts, med motiv från franskt 1700-tal och den tidens mode. Här gav jag min urklippta "docka" en spetskjol sammanhållen med papprosor. Ett ovanligt romantiskt motiv för att vara mig. Tänkte hänga upp henne i köksfönstret! Marie Antoinette i ett köksfönster...

Jag kunde inte motstå att ta med denna bild på den lurvigaste mannen i mitt liv. Fotad underifrån ser han riktigt imponerande ut! Här spanar han efter hundflickor och kakor på samma gång- därav den koncentrerade blicken!


Mer bilder från vårt lantliga zoo. G kom in och berättade att han pratat med en älg. Jag smög mig ut med kameran och försökte fånga den försynte besökaren på bild. Han var litet blyg och ställde sig bakom en björk och kikade fram. Ett tag såg man ingen mule, utan bara hans stora öron på ömse sidor om björkstammen, riktigt rörande... Men o, vad jag längtade efter en kamera med zoom! Älgen finns till vänster om tallstammen.
Vi tittade på varandra i några minuter innan han vände och sedan med stora, ljudlösa kliv sprang inåt skogen. Jag hoppas att han klarar sig från både bilar och jägare.

Ja, det var allt från mig just nu Jag tänkte visa bilder på räven och spindeln och skalbaggarna och katterna, men det får bli en annan gång...
Ha det gott!
2 kommentarer:

 1. Barnen tjatar om Parken ZOO, man kan ju lika gärna ta en tur till Långtora.
  :-)
  Simn

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken härlig LO du gjort!!! Den är verkligen stämningsfull. Det är något visst med samspelet mellan mor och barn just vid amningen...

  Önskar jag haft ett sådant kort...

  Kram tjejen!

  SvaraRadera