måndag 17 maj 2010

Nu ryker..

.. håret! Det började i fredags, när jag tog av mig glasögonen , som jag skjutit upp på skulten, så följde det med en stor tuss .Nu kan jag verkligen bokstavligen dra stora tussar från skalpen, ganska lustigt ! Så nu blir det att 1. Leta hattar och sjalar till min kala hjässa. 2. Göra en scrapsida- jag har naturligtvis sparat en hög med hår till den... Bara att ta det med jämnmod, detr är ju inget att göra åt ( och i hemlighet drömmer jag om att när det växer ut igen så är det mörkrött och lockigt..) ;-)

3 kommentarer:

 1. Oj oj. Skal bli spennede å se hva sølags hår du får siden, kanskje en annen farge eller helt slett eller superkrøllete. Her har vi feiret 17 mai dag. Tone er med i skolekorpset, det betydde at Mamma og Pappa fikk jobbe. 40 laxsmörgåsar, två tårtor og 3 timers jobb som korvlangare. Kul, men man blr trøtt. Og det er en litt spesiell måte å feire sin 10 års bryllupsdag.
  :-)
  simen

  SvaraRadera
 2. Hallå tjejen!
  Du vet att vi är med dej!!!
  Ska vi raka oss allihopa?? Nä, det hjälper ju inte! Glöm aldrig att vi är dina vänner, du känner vilja som finns vid din sida!
  Tänd ett ljus i din nya ljusgrotta... men bränn inga hårstrån, för det luktar så illa vet du!
  Stor kram från din vän i Sala.

  SvaraRadera
 3. Jag fick bröstcancer förra året. Jag drömde också om mörkrött lockigt hår! Lockigt är det och lite mörkare men inte så mycket rött. :-)
  Jag vet vad du menar med att det är svårt att pyssla. Det var inte lång tid jag spenderade vid skrivbordet under cytostatikatiden!
  Skickar lite extrastyrka, var rädd om dig,
  Inger

  SvaraRadera