torsdag 6 maj 2010

Cellgifter och skapande...

... går inte riktigt ihop märker jag. Visst, jag mår inte så uselt som jag trodde, men ett ständigt svagt illamående, känsla av kartong i munnen och allmännt darrig borgar inte för att man ska kasta sig iväg till pysselbordet. Och det är mycket trist för jag har så väldigt mycket nya saker att pyssla med!


För en månad sedan åkte familjen till London för en kort semester innan cellgiftsbehandlingen tog vid. Sedan gjorde en viss isländsk vulkan att det inte blev en så kort semester ( och inte så billig heller...). Vi blev helt enkelt fast i London. Till slut, när vulkanen aldrig verkade sluta spy aska, så köpte vi helt enkelt en liten, gammal, men fin, bil och åkte hem! Vår lilla bil, nu döpt till "Ash" körde ( med G:s hjälp) oss hem genom Frankrike,Belgien,Holland, Tyskland och Danmark.
Ovan ses lille Ash inspekteras av far och son. Säljaren var en två meter lång rastakille, så jag var litet nervös först, men bilen var precis så fin som han lovat. Som sagt, fördomar är till för att raseras! Han ville sälja bilen för att kunna inreda sitt garage med heltäckningsmattor, de som ligger till vänster. Han skulle nämligen ha in en RollsRoyce i detta lilla garage och ville inte skrapa plåten... Min bror är nu i London. Om askmolnet trasslar så kan vi rekommendera en bilförsäljare...

Nå, det visade sig nog vara tur att vi skulle köra hem, för vi hade aldrig fått med oss den vikten på våra väskor genom flyget. Det var nämligen så att det visade sig vara en stor stämpel och scrapbookmässa första helgen vi var i London! Och vilken mässa.... De som jag varit på i Sverige ter sig dvärglika i jämförelse! Jag hoppas att må så bra i september att jag orkar dit igen ( förhoppningsvis med trevligt sällskap och utan askmoln). Nå ni kan tänka er vad som hände. Massa stämplar och andra produkter som man inte hittar här hemma gjorde att visakoret jobbade på högvarv och att jag släpade mig därifrån med fyllda kassar... Voj,voj!


Men så snart vi kom hem var det dags för behandlingen att börja och sedan dess har jag bara orkat göra ett kort (tyvärr inte orkat fota det...). Men jag hoppas att jag i helgen mår så pass bra att jag orkar åka till Morkarlaträffen och väl där bli så inspirerad av alla kreativa människor att jag får upp skaparkraften igen!


PS: För dem som undrar- jo håret sitter fortfarande kvar ;-) DS

4 kommentarer:

 1. Men oj! Eller vad man nu säger!
  Jag hoppas verkligen att du orkar komma i morgon. Har ju sett fram emot att få träffa dej och få inspiration av ditt skapande! Du kanske hittar någon gammal plåt som du kan dekorera!!! ;-)
  Stor kram från din scrapsyster Camillha

  SvaraRadera
 2. Min underbara vän! Det skall bli såå fantastiskt roligt att få åka iväg en helg med dig nu.... och även till London i höst!
  Förstår oxå att pysselhumöret inte riktigt kan infinna sig när man mår som du gör.... men det kommer att bli bättre!

  KRAM! Sophia

  SvaraRadera
 3. En award till min vän! Kolla min blogg så får du se!! Kram på dej!

  SvaraRadera
 4. Hva har dere gjort med bilen etter at den kom til Sverige. Ruller den mellom sockarna i Uppland? eller står den på museet i Långtora?
  Vi reiser snart på ferie til Sverige, men dere er vel i Jämtland på den tiden. Hvis ikke får vi se til å treffes.
  :-)
  Simen

  SvaraRadera