tisdag 14 september 2010

Oj jag glömde..

.. i stressen att tala om att jag gjorde kortet i en tävling som Stamp Artic håller i. På deras blogg finns den fina mallen som går att ladda ner. Skriv ut den i liggande format, då får den plats på en A4:a.

måndag 13 september 2010

Äntligen bilder!

Nå nu ville plötsligt både dator och bredband, just som jag stått en hel timme ute med datorn. Ja vårt mobila bredband är så uselt iblnd att man måste stå utanför huset för att det ska funka, hur det blir i vinter v¨gar jag inte tänka på... En halsdul till datorn kanske?
Nå, här kan ni se bättre hur borgkortet kan fällas upp. Grattiskortert fälls ner för att bli vindbrygga och portarna kan öppnas. Vad finns inne på den stelagda borggården? (Cuttlebugs embossfolder gjorde stenar) Jo, ett par av sonens riddare i envig!
















Fönstren är stämplade med mina egna stämplar och embossade på en overheadplast. Borgens stenar är stämplade med en stämpel frän England, har tyvärr glömt märket..
Nä nu är det nattedags, ska iväg på min dafgliga stråldos i morgon bitti!



söndag 12 september 2010

Riddarborg - ett ihopfällbart kort


förbaskade datorer.... nå nya borgbilder. Nytt försök att få internet att fungera på bystan...

Riddarborg



Här kommer några dåliga bilder på mitt hopfällbara riddarborgskort. typiskt att batteriet i kameran tog slut när jag fotade nyss...